Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Odabrani Vulkančić naslovi na popustu od 35%

23.
7.
2021.

Samo na sajtu www.vulkancic.rs od 23. do 29. jula!

Vulkančić ne prestaje ovog leta da priprema iznenađenja za svoje najmlađe čitaoce. Od 23. do 29. jula samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu su na sniženju od 35%! Obradujte svoje mališane knjigom, učinite im leto čarobnim i omogućite da uživaju u avanturama koje će pamtiti i kad odrastu. Sve informacije o knjigama koje su na akciji potražite klikom na link.

 

 

 

 

 

Zabavna i edukativna knjiga Hajdemo na putovanje namenjena je deci uzrasta od tri godine. Osmišljena i koncipirana tako da se kroz igru stiču nova znanja, obogatiće kreativnošću odrastanje svakog deteta. Ova sjajna zvučna knjiga odličan je uvod za sve mališane koji žele da se na uzbudljiv način upoznaju sa vozilima i životinjama! Deca će uživati u izvršavanju zanimljivih zadataka, otkrivanju interesantnih činjenica, slušanju zabavnih zvukova, i sve to dok autićem posećuju različita mesta.

 

 

 

Upoznajte omiljene životinje u prelepoj Prvoj knjižici: Životinje – Knjiga-vrteška. Kada dete otvori ovu zanimljivu knjižicu, zavežite traku tako da napravite scene za igranje koje sadrže tri različita tematska područja. Na stranicama ove knjige nalaze se i uzbudljive teksture, koje su odlične za malene prstiće! Mališani će uživati posećujući džunglu, farmu i more – mesta na kojima će sresti lavove, ovce, ribe i druge životinje.

 

 

 

 

Knjige iz serijala Uposli prstiće namenjene su deci uzrasta od četiri godine, ali i onoj malo starijoj. Knjige su pune zanimljivih informacija, sadrže mnogo interaktivnih, sklopivih delova, kao i 3D model. Farma je savršena za upoznavanje sa životom na selu, a u knjizi Gradilište mališani će saznati ko sve tu radi, kakve se mašine koriste, kako se priprema teren za gradnju, kako teče izgradnja jedne škole.

Prepoznatljive neobične Gorjuss devojčice koje ukrašavaju knjige, sveske, rančeve, pa čak i odeću školaraca širom sveta, sigurno ste primetili. Sa minimalnom, ali upečatljivom ekspresijom na licima, odavno su se odomaćile u našem okruženju i postale deo svakodnevice. Gorjuss stil je proizvod čuvene londonske dizajnerske kuće Santoro, a ovaj svetski trend nije zaobišao ni Vulkančić. Knjige u obliku kofera i spomenara su idealan poklon za decu stariju od osam godina.

To nije sve! Knjige za bebe, bojanke, iskakalice, interaktivne knjige, romani, klasici srpske i svetske književnosti, sve to ćete naći zahvaljujući ovoj fantastičnoj akciji, samo jednim klikom na ovaj link.

Ne oklevajte, posetite naš sajt www.vulkancic.rs, odaberite omiljene knjige za svoje dete i iskoristite neverovatan popust od 35%, koji traje od 23. do 29. jula! Za porudžbine vrednosti iznad 2000 dinara poštarina na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Leto je lepše uz Vulkančić knjige!