Pretraži sajt

Superfinale letnje akcije Vulkan izdavaštva: 6 knjiga za 999 dinara!

16.07.2021.

Akcija na sajtu vulkani.rs traje do 22. jula!

Pripremite se za superfinale letnje akcije na sajtu Vulkan izdavaštva! Od 16. do 22. jula bićete u prilici da putem sajta vulkani.rs naručite 6 knjiga po neverovatnoj ceni od 999 dinara!

Ovog leta preporučujemo roman Tajni život pisaca proslavljenog francuskog pisca Gijoma Musoa, koji već godinama osvaja publiku prepoznatljivim, jednostavnim i ubedljivim stilom. Radnja romana Tajni život pisaca dešava se na udaljenom mediteranskom ostrvu, gde se susreću pisac bestselera Natan Fols, koji već deset godina živi u izolaciji, i mlada novinarka Matilda Mone, koja dolazi da istraži razloge za dugotrajno piščevo odsustvo. Kada se na ostrvu dogodi ubistvo, policija ga potpuno blokira. Matilda i Natan otkrivaju da među njima postoje tajne i prinuđeni su da se suoče s njima.

 

 

 

 

 

 

Sajgin Ersin, poznati turski autor, darovao nam je intrigantnu, raskošnu istorijsku priču o čoveku koji ima redak dar u Otomanskom carstvu, jer vlada aromama, ukusima i začinima, kojima utiče na srca, um i zdravlje ljudi koji okuse njegove đakonije – Paša od kuhinje. Dok putuje u razne gradove carstva, od Topkapi saraja do Aleksandrije, on od najboljih kuvara uči kulinarske veštine, ali i o magiji začina i uticaju zvezda. Kad upozna prelepu igračicu, vatrenu robinju Kamer, poželeće da s njom podeli budućnost. Njihovu sreću ugroziće gazdarica Siri, a mladi kuvar će se naći pred teškim zadatkom... Da bi spasao ljubav svog života haremske sudbine, moraće da pronađe način da se vrati u Veliku kuhinju i svoj kulinarski talenat pretvori u moćno oružje.

 

 

 

Ako ste se ikad iznervirali zbog kraja neke knjige i izbora glavne junakinje, roman Za ljubav moje dame je pravi izbor za vas. U ovoj romantičnoj avanturi, u kojoj možete da birate svoj put, vi ste odvažna junakinja u središtu devetnaestovekovnog društva. Bilo da su u pitanju napušteni siročići, strašni vukodlaci, zamenjeni identiteti i podmukle prevare, davno izgubljeni ljubavnici i pokradeni egipatski artefakti, vi ćete upravljati svakim zanimljivim obrtom ovog romantičnog žanra.

 

 

 

 

 

Roman Surova lepota autorke Rozamund Hodž pisan je po motivima čuvene bajke Lepotica i zver. Ljubavna priča o skrivenim željama koje imaju moć da promene sudbinu nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zbog nepromišljene odluke svog oca, glavna junakinja Niks od rođenja je verena za zlog vladara carstva. Ali da li je on zaista onakav kakvim se čini? Kada se Niks zaljubi u zakletog neprijatelja umesto da ga ubije, život će je staviti na najteži test do sada. Da li je bitnija budućnost celog kraljevstva ili čovek koga nikada nije smela da zavoli? Odgovore na ova pitanja krije moderna bajka Surova lepota.

 

 

 

 

Ovo su samo neki od brojnih naslova koji će se naći u bogatoj ponudi najveće Vulkanove letnje akcije do sada! Posetite sajt vulkani.rs, odaberite omiljene knjige i do 22. jula iskoristite ponudu koja se ne propušta.

 

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni.

** Tokom trajanja akcije, od 16. do 22. jula, potrebno je da odaberete šest knjiga sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Za narudžbine vrednosti iznad 2000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara