Pretraži sajt

Novi roman Džodžo Mojes „Poklanjam ti zvezde

01.07.2021.

Od autorke bestselera Dok nisam srela tebe Džodžo Mojes, novi roman Poklanjam ti zvezde u prodaji!

Specijalna akcija na sajtu za sve ljubitelje romana Džodžo Mojes!

Od autorke bestselera Dok nisam srela tebe Džodžo Mojes stigao je novi roman, koji slavi hrabrost i snagu prijateljstva. Nezaboravna, strastvena i romantična priča Poklanjam ti zvezde britanske spisateljice konačno je u prodaji na sajtu Vulkan izdavaštva!

 

 

Nova knjiga Džodžo Mojes Poklanjam ti zvezde zasnovana je na istinitoj priči iz američke prošlosti.

Željna da napusti monotoniju Engleske, glavna junakinja Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak. Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji. Sve dok ne upozna Mardžeri O’Her. Nezavisna i neukrotiva, Mardžeri nikada ni za šta nije tražila dozvolu od muškarca, a sada je rešena da donese čaroliju knjiga u najudaljenije i najsiromašnije kutke ove regije.

Na konjima, kroz divlje planine i šume, često se suočavajući sa opasnostima, ali i predrasudama i neznanjem, Alis, Mardžeri i još tri izvanredne žene otkriće slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada.

Knjige Džodžo Mojes prevedene su na 46 jezika i prodate u više od 38 miliona primeraka širom sveta. Takođe, zauzimaju mesto broj jedan na top-listama u 12 zemalja.

 

 

Vulkan izdavaštvo pripremilo je specijalnu ponudu za sve ljubitelje romana Džodžo Mojes! Kupovinom nove knjige Poklanjam ti zvezde putem sajta vulkani.rs ostvarujete popust od 40% na redovnu cenu pri kupovini drugih naslova Džodžo Mojes u izdanju Vulkan izdavaštva. O knjigama koje su obuhvaćene akcijom možete se informisati putem linka.

„Sjajna priča o ličnoj snazi koja beleži i kako knjige okupljaju zajednice.“ – Ris Viderspun

„Likovi su toliko stvarni da osećate kao da su vam bliski prijatelji. Predivan, poseban roman.“ – Njujork tajms

„Zanosna priča o ljubavi, prijateljstvu i samoostvarenju.“ – Pipl

Ne propustite bestseler broj 1 top-liste Njujork tajmsa i izbor književnog kluba Ris Viderspun! Nova knjiga Džodžo Mojes Poklanjam ti zvezde će vas povesti u nezaboravnu, strastvenu i romantičnu, ljubavnu priču o pet izvanrednih žena koje otkrivaju slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada! Poručite je već danas putem sajta vulkani.rs!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara