Pretraži sajt

Nova knjiga Sali Kristi „Rivalke Versaja“ u prodaji

07.06.2021.

Ukoliko ste ljubitelj priča smeštenih u prošla vremena, raskošne istorijske pozadine i dvorskih intriga, ljubavno-istorijski roman Rivalke Versaja obeležiće leto pred vama. Zakoračite u svet francuskog kraljevskog dvorca u svoj njegovoj gordosti, pošasti i slavi kroz priču o jednoj od najvećih lepotica svog vremena.

Istražujući detalje iz života francuskog kralja Luja XV, autorka romana Sali Kristi naišla je na priču o sestrama Nel. I tako je nastala ova knjiga.

Radnja romana Rivalke Versaja smeštena je u Francusku 1730. godine. Kralj Luj XV je naočit dvadesetogodišnji mladić koji mnogo obećava i raspolaže celokupnom moći sveta. U Parizu, na vašaru u Bulonjskoj šumi, jedna devojka susreće svoju sudbinu u obliku proročanstva i kreće na putovanje koje će je dovesti do visina koje je malo žena doseglo i baciti u dubine u koje se malo žena usudilo da zađe.

Godinama kasnije, Mari An, najmlađe od ozloglašenih sestara Nel i kraljeve najdraže ljubavnice, više nema: mesto kraljeve miljenice je upražnjeno. Pomoću veza, sreće i malo spletkarenja, lepa Žana Antoaneta Poason prokrčiće sebi put do Versaja i kraljevog zagrljaja, a tu će i ostati skoro dvadeset godina i vladati Francuskom i kraljevim srcem.

„Uzbudljiva priča o Francuskoj Luja XV, bogata detaljima i prepuna živopisnih karaktera.“ ­– Alison Pataki, američka spisateljica

Primerak neodoljive, intrigante i senzualne knjige možete poručiti već danas na brz i jednostavan način, putem sajta www.vulkani.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara