Pretraži sajt

Нове авантуре омиљене јунакиње

3.
6.
2021.

Нова књига у издању Вулканчића Исидора Мун иде на спавањац код другарице повешће вас у нове духовите авантуре омиљене јунакиње. Деца узраста од 7 до 9 година имаће прилику да са необичном и јединственом девојчицом, која је одушевила читаоце широм света, уживају у незаборавним догодовштинама!

Серијал књига о Исидори Мун, настао из пера списатељице Харијет Манкастер, један је од најпревођенијих и највољенијих серијала за децу широм планете. Непоновљиве враголије, чаробне илустрације и симпатични јунаци потпуно су прилагођени узрасту читалаца, због чега заузимају посебно место у срцима најмлађих.

У књизи Исидора Мун иде на спавањац код другарице упознаћете Зои, Исидорину другарицу. Исидора је веома узбуђена, јер никада раније није ишла код другарице на спавањац! Уз торту коју треба да направе, поноћну гозбу и бескрајно ћаскање, оне једноставно морају остати будне целе ноћи како би све то постигле. 

У серијалу књига о Исидори Мун, девојчици која је пола вила, а пола вампир, сазнаћете све лепоте прихватања себе онаквим какви јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Исидора швата да припадати различитим световима може бити и те како забавно! 

Обе књиге можете поручити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs