Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa „Devojka A“ uskoro u prodaji

1.
6.
2021.

Devojka A, napeti psihološki triler, fasciniraće svoje čitaoce. Odmah po objavljivanju roman je postao bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa, i pokorio svet, a uskoro će biti u prodaji i kod nas, u izdanju Vulkan izdavaštva!

Prava za roman prodata su u 33 zemlje, a uskoro će doživeti i ekranizaciju pod rediteljskom palicom Johana Renka, režisera TV serija Černobilj, Breaking Bad (Čista hemija) i The Walking Dead (Okružen mrtvima), ali i spotova najvećih muzičkih zvezda kao što su Madona, Boui, Kajli Minog, Lana del Rej.

Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla.

Kada izgubi majku i nasledi porodični dom, pod njenim se nogama ponovo otvara ponor prošlosti. Sa svojom sestrom Ivi namerava da Kuću užasa pretvori u nešto dobro. Ali prvo mora da se suoči sa braćom i sestrama – i nezamislivim detinjstvom koje su imali.

Devojka A je eksplozivan, majstorski napisan triler“, navodi Gardijan, a spisateljica Pola Hokins je imala samo jednu reč: „Fantastično!“

Roman Devojka A će uskoro biti dostupan našim čitaocima putem sajta www.vulkani.rs.