Pretraži sajt

Film inspirisan knjigom „Tamo gde rakovi pevaju“ u bioskopima 2022. godine

13.
5.
2021.

Kompanija Soni pikčers objavila je da će u junu 2022. godine u bioskope širom sveta stići film inspirisan knjigom Tamo gde rakovi pevaju.

Radnja filma, u režiji Olivije Njuman, u kome lik glavne junakinje tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns, smeštena je na jug, sredinom XX veka, i prati mladu ženu koja živi u močvarnim predelima, nadomak malog grada, nakon što ju je porodica napustila. Kada njenog bivšeg dečka pronađu mrtvog, Kaja dospeva u centar pažnje kao glavni osumnjičeni za ubistvo. Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu prožeta je atmosferom kriminalističkog trilera. Film, kao i knjiga, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

Ris Viderspun, koja je oduševljena knjigom, jedan je od producenata filma. Pored Dejzi Edgar-Džouns, u filmu glume i Dejvid Stratern, Haris Dikinson, Tejlor Džon Smit i drugi.

Dok čekate da film osvane na bioskopskom platnu, uživajte u knjizi Tamo gde rakovi pevaju! Poručite je putem sajta www.vulkani.rs.