Pretraži sajt

Књига за децу „Тајна седморка“ ауторке Инид Блајтон у продаји

13.
5.
2021.

Најмлађи читаоци који су се радовали авантурама из серијала Пет пријатеља биће одушевљени првом књигом новог серијала чувене ауторке за децу Инид Блајтон – Тајна седморка.

Читаоци узраста од 7 до 9 година имају прилику да упознају нове књижевне јунаке! Питер, Џорџ, Џенет, Џек, Пем, Колин и Барбара су вредни и добри ученици, али у свом тајном скровишту претварају се у праве мале детективе жељне авантуре. Они се истински надају некој узбудљивој мистерији коју ће морати да реше. Када Џек чује необичне звуке у старој напуштеној кући, сигуран је да се ту нешто врло необично дешава. Да ли је можда неко заробљен унутра? Тајна седморка неће одустати док не сазна истину.

Ако вас интересује како детективи решавају мистерије, брзо узмите ову књигу у руке, придружите се овом тајном друштву и лудо се забавите!

Пет пријатеља, светски бестселер британске ауторке Инид Блајтон (1897–1968), деца обожавају да читају, а сада је време за нове догодовштине нове седмочлане дружине. Књигу Тајна седморка можете поручити путем сајта www.vulkancic.rs.