Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Knjiga „Melem za romantičnu dušu“ u prodaji

12.
5.
2021.

Zbirka priča zasnovanih na stvarnim, životnim iskustvima Melem za romantičnu dušu je idealna za sve koji najradije biraju štivo o romansi i strasti. Ovaj svetski bestseler broj jedan je deo edicije Chicken Soup, iz koje je Vulkan izdavaštvo do sada objavilo Melem za dušu i Uspeh, što da ne Džeka Kenfilda, koji je jedan od autora ove knjige.

Melem za romantičnu dušu je uzbudljiva zbirka tekstova u kojima vas svaki redak podseća na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Uvidećete da morate da joj, da bi preživela, odate poštovanje, da brinete o njoj, da je pazite kao što biste pazili vatru koju ste zapalili u divljini da vas greje i štiti od opasnosti.

Svako ima sopstvenu predstavu o romantici, a čitajući ovu knjigu otkrićete je tamo gde je pre niste videli. Saznaćete da se ljubav ne izražava uvek putem reči, već delima brige i uvažavanja, koja hrane samu suštinu srca. Podsetićete se uspomena na ljubav iz vaše prošlosti, koje ste možda naizgled zaboravili, ali koje će zauvek biti deo vas. Sagledaćete izazovne trenutke kroz koje nas ljubav ponekad tera da prođemo, čudićete se tome u kojoj je meri ona neuništiva, čak i kada se suoči s bolom i gubitkom, a ponajviše ćete spoznati način na koji srž istinske romantike prožima dane i noći, te zašto je važno da upravo to cenimo.

Melem za romantičnu dušu pružiće svojim čitaocima jedinstveno čitalačko iskustvo i novi pogled na emocije. Knjigu možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.