Pretraži sajt

Velika prolećna Vulkan akcija

5.
5.
2021.

Proleće je idealno doba za uživanje u dobroj literaturi i zato je Vulkan izdavaštvo za vas pripremilo sjajnu akciju. Kupovinom knjiga putem sajta www.vulkani.rs bićete u prilici da ostvarite izuzetne pogodnosti! Samo u periodu od 5. do 13. maja uz naš stalni popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta na sve knjige Vulkan izdavaštva, izuzev dečjih naslova. Sve knjige poručene tokom trajanja akcije stići će vam na kućnu adresu besplatno!

Ne propustite priliku da kupite i neke od najnovijih Vulkanovih izdanja.

Dok je Pariz spavao je idealna knjiga za ljubitelje upečatljivih priča o neverovatnim sudbinama u teškim vremenima. Istorijsko-ljubavni roman koji je napisala Rut Druar prepun je snažnih emocija, dubokih osećanja i svakako na svoje čitaoce ostavlja utisak koji će dugo pamtiti.

Priča koja na pravi način kombinuje osećanja i strasti i istorijske događaje ispripovedana je u romanu o čuvenom slikaru Eduaru Maneu, Devojka sa ljubičicama. Čitaoci koji uživaju u pričama o slavnim ličnostima biće oduševljeni ovom knjigom.

Melem za romantičnu dušu je uzbudljiva zbirka tekstova u kojima vas svaki redak podseća na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Uvidećete da morate da joj, da bi preživela, odate poštovanje, da brinete o njoj, da je pazite kao što biste pazili vatru koju ste zapalili u divljini da vas greje i štiti od opasnosti.

Knjiga Samoća i društvo donosi nam priču o životu Gabrijela Garsije Markesa. Ovo je raskošan i redak istorijski dokument koji čuva kolektivno sećanje na njegov život i promišlja o zanimanju pisca iz ugla običnih ljudi. Saznajte šta su o čuvenom Markesu rekli njegovi prijatelji, porodica, obožavaoci, sagovornici, kolege šaljivdžije, pijanci i nekoliko uglednih ljudi.

Posetite sajt www.vulkani.rs i uz besplatnu dostavu, kupite knjige uz koje ćete na idealan način provesti svoje slobodno vreme.

 

* Velika Vulkanova prolećna akcija traje od 5. do 13. maja. Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

** Tokom trajanja akcije, kupovinom knjiga putem sajta ostvarićete dodatnih 20% popusta na naš stalni popust od 20% na sve naslove Vulkan izdavaštva.

*** Akcijom nisu obuhvaćeni naslovi koje objavljuje Vulkančić, tj. knjige za decu.

Trenutno nema komentara