Pretraži sajt

Roman Ričarda Ozmana „Klub ubistava četvrtkom“ prodat u više od milion primeraka!

28.
4.
2021.

Debitantski roman britanskog autora Ričarda Ozmana Klub ubistava četvrtkom beleži nove rekorde! Nakon što je nedavno prodat milioniti primerak knjige, Ozmanov detektivski triler ušao je u istoriju!

„Sociološki, smatram da je ovo fascinantno. Osećam veliku zahvalnost, i kao neko ko je opsednut brojevima, veoma sam uzbuđen“, izjavio je Ozman.

Inteligentan i u isto vreme duhovit, roman Klub ubistava četvrtkom zasad je objavljen u preko trideset zemalja. Jedan od najcenjenijih svetskih reditelja i trostruki oskarovac Stiven Spilberg kupio je prava za ekranizaciju knjige koja je za rekordno kratko vreme fascinirala publiku.

Četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije. Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom pragu dešava se pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

Roman Klub ubistava četvrtkom možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.