Pretraži sajt

Roman Ričarda Ozmana „Klub ubistava četvrtkom“ prodat u više od milion primeraka!

28.04.2021.

Roman Ričarda Ozmana Klub ubistava četvrtkom prodat u više od milion primeraka!

Debitantski roman britanskog autora Ričarda Ozmana Klub ubistava četvrtkom beleži nove rekorde! Nakon što je nedavno prodat milioniti primerak knjige, Ozmanov detektivski triler ušao je u istoriju!

„Sociološki, smatram da je ovo fascinantno. Osećam veliku zahvalnost, i kao neko ko je opsednut brojevima, veoma sam uzbuđen“, izjavio je Ozman.

Inteligentan i u isto vreme duhovit, roman Klub ubistava četvrtkom zasad je objavljen u preko trideset zemalja. Jedan od najcenjenijih svetskih reditelja i trostruki oskarovac Stiven Spilberg kupio je prava za ekranizaciju knjige koja je za rekordno kratko vreme fascinirala publiku.

Četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije. Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom pragu dešava se pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

Roman Klub ubistava četvrtkom možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara