Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Akcija 20% + 30% sniženja povodom Svetskog dana knjige produžava se do 25. aprila!

23.
4.
2021.

Zbog ogromnog interesovanja, akcija koju je Vulkan izdavaštvo organizovalo povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava produžava se do 25. aprila!

Iskoristite jedinstvene pogodnosti, posetite sajt www.vulkani.rs i uživajte u čitanju knjiga koje će vas oduševiti! Sva izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana možete kupiti po specijalnim cenama, sniženim za dodatnih 30% uz naš stalni popust od 20% za onlajn-kupovinu. Kako bi vikend posvećen knjizi bio potpun, za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Zahvaljujući knjizi, čovek je sticao i delio znanja, bogatio maštu i snažio duh. Zahvaljujući ljudima koji neguju i šire ljubav prema čitanju, u savremenom svetu modernih tehnologija knjiga se održala, a njena važnost se nije umanjila.

Samo na sajtu www.vulkani.rs, do nedelje, 25. aprila, uživajte u kupovini po neverovatnim cenama, uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije!

 

 

 

 

 

 

* Zbog velikog interesovanja akcija je produžena do nedelje, 25. aprila, i odnosi se na sve knjige Vulkan izdavaštva.

** Tokom trajanja akcije sva izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana snižena su za dodatnih 30% uz redovnih 20% popusta prilikom onlajn-kupovine.

*** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.