Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Veliki popusti na sajtu Vulkan izdavaštva – 20% + 30% na sva izdanja

22.
4.
2021.

U slavu pisane reči, Vulkan izdavaštvo 23. aprila tradicionalno obeležava Svetski dan knjige! Samo sutra, na sajtu www.vulkani.rs omogućavamo dodatnih 30% popusta na već postojeći popust od 20% za onlajn-kupovinu na cene svih izdanja, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Na ovaj važan dan, poštovaoci i ljubitelji knjige biće u prilici da putem sajta Vulkan izdavaštva kupe sve knjige koje su objavili VulkanVulkančić i YA Vulkan po izuzetnim cenama.

Odlukom Uneska, Svetski dan knjige i autorskih prava proslavlja se od 1995. godine. Vulkan izdavaštvo će i ove godine svoje verne čitaoce obradovati pogodnostima prilikom onlajn-kupovine knjiga i na taj način simbolično dati svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Samo u petak, 23. aprila, kupite knjige koje ste oduvek želeli da pročitate! Posetite naš sajt www.vulkani.rs i odaberite omiljene naslove.

 

 

 

 

 

 

* Akcija će važiti samo u petak, 23. aprila.

** Tokom trajanja akcije sva izdanja VulkanaVulkančića i YA Vulkana snižena su za dodatnih 30% uz redovnih 20% popusta prilikom onlajn-kupovine.

*** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.