Pretraži sajt

Савршене едукативне књиге за најмлађе

20.
4.
2021.

   

Деца узраста од 5 до 7 година ће помоћу књиге Путуј, научи, истражи: Свемир, Сунчев систем на занимљив и лак начин научити много интересантних чињеница о свемиру: како је настао, од чега се састоји Сунчев систем или како изгледа живот астронаута у свемирској станици и још много тога.

Мноштво занимљивих информација, али и питања и одговора учење приближава игри, а сазнања која ћеш стећи о Сунцу, Месецу, планетама, црним рупама и још много чему учиниће те правим малим астронаутом. У књизи која обилује живописним илустрацијама пронаћи ћеш и слагалицу коју треба да саставиш! Учење никада није било лакше!

Овај идеални поклон за свако радознало дете састоји се од књиге од 32 странице и слагалице од 205 делова, која на сликовни начин одговара књизи коју деца читају.

Свет се мења, а са њим и бића која у њему живе. Уз књигу Путуј, научи, истражи: Животиње, угрожене врсте наше планете и слагалицу од 205 делова, деца ће упознати животиње, угрожене врсте које живе на различитим континентима. Затим ће бити у прилици и да науче нешто више о њима.

Ако ваше дете интересује богат свет животињских врста и ако ужива у откривању занимљивости о животињама, књига из едиције Путуј, научи, истражи: Животиње, угрожене врсте наше планете прави је избор. Читајући књигу едукативног карактера, малишани ће моћи да пропутују светом, посете различите континенте и открију које животиње на њима живе.

Књига обилује илустрацијама које обогаћују текст, а уз слагалицу коју треба да саставиш учење постаје забава! И зато књигу у руке и путовање може да почне!

Ове узбудљиве, занимљиве и едукативне књиге можете купити на брз и једноставан начин, путем сајта www.vulkancic.rs