Pretraži sajt

Роман чувене ауторке Инид Блајтон Малоријеве куле – прво полугодиште у продаји

20.04.2021.

Роман чувене ауторке Инид Блајтон Малоријеве куле – прво полугодиште у продаји

 

Инид Блајтон, ауторка најпознатијих и највољенијих књига за децу, међу којима је и бестселер серијал Пет пријатеља, писала је и о авантурама девојчице Дарел. Прва књига серијала Малоријеве куле – прво полугодиште нашла се пред нашим читаоцима, у издању Вулканчића, и намењена је деци узраста од 7 до 9 година.

Ако је ваше дете волело да чита Пет пријатеља, сада је право време да упозна Дарел Риверс, девојчицу која креће у прво полугодиште. Као и на сваком почетку, јунакиња ће се сусрести са бројним потешкоћама. Ипак, књига Малоријеве куле – прво полугодиште научиће вас да у свему треба да истрајете јер ћете тако открити лепоту пријатељства и малих несташлука. Уживајте читајући о згодама и незгодама Дарел Риверс! Она је веома узбуђена што креће у нову школу и стиче нове пријатељице. Међутим, у Малоријевим кулама вребају бројне невоље! Хоће ли нова ученица успети да обузда незгодну нарав своје познанице Гвендолин, која свима иде на живце?

Свако дете може да се поистовети са неким од јунака овог романа, и зато је ова књига тако посебна. Згоде и незгоде кроз које пролази Дарел Риверс могу помоћи и вашим малишанима на путу којим корачају.

Инид Блајтон је чувена британска ауторка која се сврстава међу најпопуларније дечје писце свих времена. Њене књиге продате су у више од шестсто милиона примерака, и превођене су на више језика него књиге било ког другог дечјег писца. Написала је преко шестсто књига и на стотине приповедака. Најпопуларнији серијал Пет пријатеља написан је пре више од седамдесет година. Она је ауторка и других омиљених дечјих књига, као што су Тајна седморка, Далеко дрво, Малоријеве куле и Ноди.

Поручите књигу путем сајта www.vulkancic.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara