Pretraži sajt

Најзабавнија књига за најмлађе: „Научите да цртате апсолутно све“

16.04.2021.

Најзабавнија књига за најмлађе: Научите да цртате апсолутно све

По много чему посебна, књига Научите да цртате апсолутно све одушевиће децу узраста од 5 до 7 година, јер садржи корак по корак водич и блок за цртање! Свако дете воли да црта, а уз ову јединствену књигу савладаће основне потезе, и можда једнога дана постати врхунски уметник. 

Научите да цртате апсолутно све садржи једноставна и лако савладива упутства, као и много занимљивих сцена за цртање и бојење. Ваше дете ће обожавати ову књигу, јер су сати забаве загарантовани, а у исто време развијају се многе вештине и буди машта. 

Да ли ваш малишан може да нацрта гусарски брод? А жирафу? Или једнорога који вози свемирски брод? Наравно да може. Могуће је нацртати апсолутно све!

Нацртајте било шта на било ком месту, у било које време. Ова 2 у 1 књига садржи више од 100 једноставних упутстава за цртање и блок за ваша фантастична мала и велика ремек-дела.

Књига Научите да цртате апсолутно све је намењена деци, али уз њу може уживати цела породица! Обрадујте своје укућане што пре, поручите књигу путем сајта www.vulkancic.rs и препустите се незаборавним тренуцима игре, забаве и уметности!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara