Pretraži sajt

„Jesenja republika”, treći deo čuvene trilogije Brajana Maklelana, u prodaji

15.
4.
2021.

Jesenja republika, treći deo čuvene trilogije Brajana Maklelana, u prodaji

Ljubitelji epske fantastike su s velikim nestrpljenjem čekali na ultimativnu, finalnu priču o barutnom magu. Jesenja republika, poslednji deo trilogije nastao iz mašte Brajana Maklelana, oduševiće sve pasionirane čitaoce knjiga iz žanra fantastike, posebno onih napisanih stilom Dž. R. R. Martina i Brendona Sandersona.

Mladi autor Brajan Maklelan je za svoj debitantski roman Obećanje krvi, prvi deo trilogije, dobio 2014. godine prestižnu nagradu Morningstar u kategoriji najboljih pisaca početnika u fantastici. Pored Obećanja krvi, Vulkan izdavaštvo je objavilo i roman Grimizni pohod, a sada je pred čitaocima i treći deo sage – Jesenja republika.

Prestonica je pala. Feldmaršal Tamas vraća se u svoju voljenu zemlju i prvi put u istoriji zatiče glavni grad u rukama osvajača. Njegov sin je nestao, saveznike je nemoguće razlikovati od neprijatelja, a obećane podrške nema ni na vidiku.

Rat sa Kezom se nastavlja. Bez odlučnih i istrajnih vođa, adranska vojska okrenula se protiv sebe. Inspektor Adamat uvučen je u samo srce ove nove pobune uz obećanje da će pronaći svog otetog sina. Jedina nada je moćni barutni mag. Tanijel Dva Hica, kog su izdali ljudi koje je nekada smatrao prijateljima, mora da sačuva jedinu šansu koju Adro ima da ne bude uništen u ovom ratu.

Ne propustite priliku da se upustite u književnu avanturu neviđenih razmera. Na stranicama knjige Jesenja republika doživite nezaboravno čitalačko iskustvo. Primerak možete poručiti već sada putem sajta www.vulkani.rs.