Pretraži sajt

Најлепше приче о грчким боговима и јунацима на једном месту: „Грчки митови”

06.04.2021.

Сви радознали читаоци узраста до 12 година биће одушевљени књигом Џина Мингиса Грчки митови. Приче из једне од најбогатијих митологија човечанства сада су представљене на нов и интересантан начин, по укусу савремених генерација. Сваку причу допуњују предивне илустрације, а питак стил писања помоћи ће сваком детету да се попне на сам врх Олимпа и упозна свет грчких богова.

Запловите с Јасоном и Аргонаутима, ухватите се укоштац с калидонским вепром заједно с Аталантом, попните се на Олимп и станите поред врховног бога Зевса. Више од 30 илустрованих прича у овој књизи провешће вас кроз разне авантуре и упознати с неустрашивим херојима и моћним боговима старе Грчке.

Едукативна књига Грчки митови приближиће радозналој деци чудесни свет грчке митологије, који настањују богови, хероји и разноврсна изузетна створења. Текст употпуњују предивне илустрације, а хумор му даје посебан квалитет. Добро познате приче обучене су у ново рухо.

Нека и ваше дете постане део легенди које се препричавају вековима. Поручите књигу Грчки митови путем сајта www.vulkancic.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara