Pretraži sajt

Novi naslovi na akciji 3 knjige za 999 dinara!

2.
4.
2021.

Odlična vest za sve ljubitelje knjige! Pripremili smo vam 20 novih naslova na vašoj omiljenoj akciji po fantastičnim cenama! Samo na sajtu www.vulkani.rs do 4. aprila možete kupiti 3 odabrane knjige po ceni od 999 dinara! Kompletan spisak knjiga, upotpunjen novim naslovima, možete ga pogledati klikom na link.

Kako biste na najbolji mogući način iskoristili predstojeći vikend, preporučujemo vam nekoliko romana.

Intrigantna priča o čoveku koji je na najneočekivaniji način obeležio vreme u kome je živeo i uticao na svet kakav danas poznajemo oduševiće ljubitelje istorijskih romana. Kazanova, roman iz pera jednog od najčitanijih italijanskih pisaca Matea Strukula, otkriće mnoge do sada nepoznate detalje iz života najvećeg ljubavnika u istoriji čovečanstva. Radnja romana smeštena je u 1755. godinu, kada umorna, mračna Venecija stoji na ivici ambisa, ali ne želi da preda titulu Kraljice mora. Đakomo Kazanova vratio se u grad i preti da još više poremeti nesigurnu ravnotežu Republike na političkoj sceni Evrope, sazdanoj na nepouzdanim savezima.

 

Ruski bestseler broj 1 Mašin greh mnogi kritičari porede sa Da Vinčijevim kodom. Ovaj uzbudljivi triler smešten je u raskošnu Moskvu. Iz reke izranjaju žrtve, od Crvenog trga do zidina u Kremlju i klupe u Kolomenskom parku... Nesrećnici su ubijeni bizarnim srednjovekovnim metodama, a šta su zgrešili – to jedino ubica zna. Serijski ubica, koji u glavnom gradu ostavlja jedan po jedan krvavi trag, stvarajući jezivu slagalicu.

 

Svetski bestseler koji će vam zaustaviti dah! Dečak u prugastoj pidžami je priča o nevinosti u svetu punom zla. Ovo je priča o dečaku Brunu, smeštena u 1942. godinu, čiji je otac dobio unapređenje i sada čitava porodica mora da se seli iz Berlina u novu kuću, pored koje se nalazi jedna dugačka, visoka ograda iza koje žive neobični ljudi u prugastim pidžamama. Tako upoznaje jednog dečaka, vršnjaka koji živi s druge strane ograde, a neobično i iskreno prijateljstvo odvešće ga u jedan za njega potpuno nepoznat svet.

Uzbudljiva sudbina glavne junakinje romana Vidimo se u Havani oduševiće sve čitaoce. Strastvena i emotivna priča, oda lepoti i tragediji Kube razorene ratom koja prati glavnu junakinju u traganju za davno zaboravljenom istinom. Jedna od najčitanijih i najtraženijih knjiga na Amazonu našla se i među omiljenim knjigama holivudske glumice Ris Viderspun. Čuvene sestre Perez, ćerke kralja šećerne dinastije, bezbrižno odrastaju u luksuzu i bogatstvu visokog društva, dok su muškarci iz porodice posvećeni sudbini zemlje i bore se na strani predsednika Batiste. Međutim, ubrzo se građanski rat razbuktava i u srcu Havane: na pozornici života, jedan svet se gasi, drugi se u isto vreme rađa.

Triler Devojka iz voza, koji je oduševio čitaoce širom sveta, proglašen je svetskim bestselerom broj 1 i doživeo je filmsku ekranizaciju. Svakog dana Rejčel putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živela, priseća se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi srećan bračni par. Dvoje mladih, lepih i naizgled srećno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rejčel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma. Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rejčel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna.

Italijanski i svetski bestseler Lovac na duše je još jedno delo izvanrednog Donata Karizija. Gotovo svaki Karizijev roman potpuno oduševi čitaoce, te je s pravom proglašen jednim od najboljih pisaca tilera. Ovo je knjiga o nevidljivoj tajni koja je svima tik pred očima. Priča o drevnom, večnom zlu i onima koji mu se suprotstavljaju. Dok Rimom tuče jaka kiša, dva muškarca istražuju slučaj devojke koja je nestala. Možda je kidnapovana, ali i ako jeste još živa, nije joj preostalo mnogo vremena.

Spisak novih naslova:

Ostani kraj mene
Ključevi pakla
Izgubljena Biblija
Gospodar igre
Ponovo svoja
Mašin greh
Kad se vojvoda vrati
Tama u očima
Nasleđe Skarlati
Vidimo se u Havani
Dete Toskane
Dečak u prugastoj pidžami V
Nema udovica
Zauvek moj dragi
Devojka iz voza
Lovac na duše
Spomenar
Đakomo Kazanova
Posle tebe
Central park

 

* Akcija traje do 4. aprila i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije naplaćuje se 150 dinara. Za kupovinu iznad 2.000 dinara dostava je besplatna.

*** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, do 4. aprila, potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.