Pretraži sajt

Roman Caj Đuena „Reka zaborava” u prodaji

30.03.2021.

Caj Đuen je kineski pisac bestselera i knjiga koje su nagrađene brojnim prestižnim priznanjima. Njegovi romani prevedeni su na nekoliko jezika, a njega nazivaju kineskim Stivenom Kingom. Reka zaborava je knjiga koju istinski ljubitelji trilera neće propustiti. Ovo delo, na samoj granici između trilera i horora, poigrava se realnošću i ledi krv u žilama.
 
Priča o životu posle smrti, o savršenoj osveti, ali i o svetlosti koja uvek uspe da se probije kroz tamu. Majstor napetosti Caj Đuen iznenadiće svoje čitaoce šokantnim raspletom u priči koji se igra granicama stvarnosti i slika upečatljiv portret savremene Kine.
 
Šen Ming, mladi i briljantni profesor srednje škole, kog svi poštuju, a mnogi mu i zavide, osumnjičen je za ubistvo učenice. Nekoliko dana kasnije, izboden je u napuštenoj fabrici nedaleko od škole. Ova ubistva prolaze nekažnjeno, sve dok devet godina kasnije misterija ne postane još zamršenija, kada i navodne ubice završe u kraljevstvu mrtvih. Glasine se šire: šta ako je Šen Ming prešao Reku zaborava i vratio se da se sveti?
 
Za knjigu koja odiše napetošću lEndependan je naveo da je to „veličanstven triler, pravo osveženje“. Ukoliko volite knjige Tomasa Harisa, Stivena Kinga i drugih vrsnih autora ovog žanra, Reka zaborava naći će se na samom vrhu vaših omiljenih naslova.
 
Poručite knjigu već danas putem sajta www.vulkani.rs, na brz i jednostavan način.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara