Pretraži sajt

Ljubavni roman Randevu sa nesanicom u prodaji

26.03.2021.

Roman Gabrijele Levi Randevu sa nesanicom odiše nežnošću, najfinijim i najiskrenijim emocijama i krije u sebi dašak Francuske. Čitaoci koji vole dirljive priče i ljubavne drame uživaće u svakoj stranici knjige koja je, za sada, prevedena na desetak svetskih jezika.

Pet stranaca. Hiljadu noći bez sna. Savršen protivotrov strahu od samoće, nežna i uverljiva priča koja uliva nadu. Kler, Lena, Mišel, Erve i Žak jedva se poznaju i imaju samo jedno zajedničko: noći bez sna. Iako svako na svoj način, svi su došli do svojih granica.

Nadajući se da će se rešiti te muke koja ih svakog dana sve više isključuje iz društva i normalnog života, odlučuju da učestvuju u grupnoj terapiji. Usporeni, nervozni, ovi sastanci isprva deluju besmisleno.

S vremenom će razgovori početi da teku. Kroz prizmu nesanice, stvoriće se neočekivane veze, podeliće se priznanja, otkriće se tajne. Noći će sada postati neobična pozornica prepuna neverovatnih situacija, a pet potpunih stranaca shvatiće da su sličniji nego što su mogli i da pomisle.

„Uz mnogo nežnosti i humora, autorka se bavi ozbiljnom temom.“ – Figaro

Ukoliko volite da se prepustite knjizi koja ostavlja jak utisak i kojoj ćete poželeti da se vratite, pravi izbor za vas je Randevu sa nesanicom. Roman možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara