Pretraži sajt

Posebna pogodnost uz kupovinu nove knjige Nore Roberts!

25.
3.
2021.

Za sve ljubitelje romana Nore Roberts, napetih i uzbudljivih priča prožetih romansom, Vulkan izdavaštvo ima sjajne vesti! Samo na sajtu www.vulkani.rs od 25. do 31. marta kupovinom novog romana U bekstvu ostvarićete dodatnih 40% popusta za kupovinu druge knjige ove slavne autorke. I to nije sve, tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Kejtlin Salivan je imala samo devet godina kada joj je igra žmurke na porodičnoj zabavi zauvek promenila život. Izdaja koju je doživela te noći obeležiće joj život – i zato godinama beži, skrivajući se od posledica traume. Međutim, jedno joj je sada jasno: ako ne želi samo da preživljava već i da živi punim plućima, mora da se vrati u porodičnu kuću i suoči se sa prošlošću. Ipak, ne zna da su one davne noći dva semena posejana – jedno seme velike ljubavi, jedno užasne osvete.

Nora Roberts već godinama nosi laskavu titulu „omiljenog pisca Amerikanaca“. Ali ljubav prema njenim delima prevazilazi prostorne granice, jer se njeni romani prodaju u višemilionskim tiražima širom sveta.

 

Ne propustite ovu jedinstvenu vezanu kupovinu!

 

* Akcija važi samo na sajtu Vulkan izdavaštva i traje od 25. do 31. marta.

** Akcija se odnosi samo na romane Nore Roberts.