Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Nova serija inspirisana knjigom Onaj pravi Džona Marsa počinje da se emituje 12. marta!

11.
3.
2021.

Netfliksova serija od osam epizoda inspirisana knjigom Onaj pravi autora Džona Marsa počinje da se emituje u petak, 12. marta.

Glumica Hana Ver tumačiće lik Rebeke, impulsivne i ambiciozne poslovne žene koja je osnovala kompaniju za pronalaženje srodnih duša, i to na osnovu DNK podataka.

Koliko daleko biste išli da pronađete svoju srodnu dušu? Pronalaženje savršenog partnera nikada nije bilo lakše... ili opasnije. Potreban je samo jedan jednostavan DNK test.

Radnja serije smeštena je u neposrednu budućnost, u svet u kojem vam DNK test može pronaći savršenog partnera – osobu za koju ste genetski stvoreni. Bez obzira koliko ste srećni i zadovoljni u ljubavi, možete li iskreno da kažete da se nikada niste zapitali postoji li, tamo negde, neko bolji. Šta ako je uzorak kose dovoljan da tu osobu i pronađete? Ideja je jednostavna, ali implikacije su burne. Nikada više nećete razmišljati o ljubavi i vezama na isti način.

Knjigu Onaj pravi napisao je Džon Mars. Prvi roman objavio je 2013. godine, kada i počinje njegova karijera pisca. Živi u Londonu i uspešno se bavi novinarstvom.

Ljubavni triler Onaj pravi idealno je štivo za ljubitelje zanimljivih zapleta. „Čitaoce na svakoj stranici čeka novo iznenađenje!“ – The Wall Street Journal

Knjigu Onaj pravi možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.