Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Препоруке за најмлађе читаоце – највећи хитови Вулканчића

11.
3.
2021.

Пред најмлађим читаоцима налазе се два романа која ће их одушевити. Јединствени јунаци најпопуларнијих дечјих издања обогаћених оригиналним илустрацијама спремни су да малим авантуристима приреде забаву коју ће дуго памтити. У Вулканчићу увек можете пронаћи много квалитетних и занимљивих наслова, а овога пута препоручујемо графички роман Догмен: Пуштен с ланца и Легенду о Кевиновом избављењу.


Догмен: Пуштен с ланца
Наставак бестселера Њујорк тајмса је пред вама!

Дечаци и девојчице широм света одушевили су се књигом о авантурама новог хероја Догмена! Нестрпљиво су чекали наставак који је надмашио њихова очекивања – Догмен: Пуштен с ланца! Овај графички роман је један од најчитанијих и највољенијих дечјих наслова, бестселер који се на листи најпродаванијих дечјих серијала Њујорк тајмса налази међу прва три топ-наслова више од 150 недеља.
 
Графички роман Догмен: Пуштен с ланца написан је за дечаке и девојчице узраста од девет до дванаест година. Динамичан је и препун акције, тако да су смех и забава загарантовани! Својим специфичним хумором и жаргоном, овај роман сврстао се међу најтраженије књиге за децу и код нас. У новој причи открићете шта је шеф добио за рођендан, како је Перајко постао већи злоћа чак и од мачка Питија, зашто Догмен не воли да се купа и да ли ће успети да спасе свет.

 

Легенда о Кевиновом избављењу
Наставак најслађег романа за децу

Нова књига из серијала о Кевину, летећем понију на шећерни погон, повешће девојчице и дечаке у непоновљиву авантуру. Легенда о Кевиновом избављењу је узбудљива прича, а преслатки ликови са којима свако може да се поистовети и дивне илустрације чине ову књигу једном од највољенијих међу децом узраста од седам до девет година.

Кевин је летећи пони на шећерни погон. Он има све што му је потребно за срећан живот – велику залиху кекса и најбољег друга Макса. А ту је и Максова сестра Дејзи, која обожава поп звезду Мисти Плакиш.

Мисти има све што се може пожелети... Све осим јединственог љубимца, каквог нико нема... Нешто попут летећег понија, на пример.
Да ли ће Дејзи и Макс успети да спасу Кевина? Зграбите омиљени кекс (или два, или цело паковање!) и крените у јединствену авантуру заједно са јунацима из ове књиге!

Легенда о Кевиновом избављењу је духовита књига, пуна чаролије која измамљује дечје осмехе.

 

Поред неизмерно добре забаве, књиге Догмен: Пуштен с ланца и Легенда о Кевиновом избављењу, које су преведене на многе светске језике, дарују најмлађим читаоцима и много важних порука о животу и пријатељству.

Не пропустите прилику да обрадујете ваше дете књигама које детињство чине маштовитијим. Популарне дечје романе Догмен: Пуштен с ланца и Легенда о Кевиновом избављењу можете купити путем сајта www.vulkancic.rs.