Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Posebna godnost uz kupovinu nove knjige Eloize Džejms!

5.
3.
2021.

Posebno iznenađenje za sve ljubitelje senzualnih romana Eloize Džejms! Kupovinom nove knjige „Vojvoda je samo njen", darujemo dodatnih 20% popusta, na već postojećih 20% za kupovinu druge knjige pomenute autorke. I to nije sve, tokom trajanja akcije, od 5. do 11. marta, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Leopold Dotri, ozloglašeni vojvoda od Vilijersa, mora da se oženi brzo i to ženom plemenitog porekla – ali, avaj, njegov je izbor skroman. Kćerka vojvode od Montagjua, Elenor, izvanredno je lepa i vanserijski inteligentna, i Vilijers će se veriti sa njom bez daljeg odlaganja. Naposletku, nijedna druga žena ne ispunjava njegove prohteve. Lizet, prostodušna kćerka vojvode od Gilnera, ne mari ni za odeću ni za dekor. Verena je za drugog čoveka i nimalo je ne interesuju ni status ni titula. Većina misli da je Lizet luda – a Vilijers je sklon da se sa tim složi. Razapet između logike i strasti, između svog uma i svojih snova, Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

Svi romani Eloize Džejms u samom su vrhu liste bestselera Njujork tajmsa, a ovaj roman preveden je na više od 15 jezika i prodat u više miliona primeraka.

Ne propustite jedinstvenu vezanu kupovinu!

*Akcija važi samo na sajtu Vulkan izdavaštva i traje od 5. do 11. marta.
** Akcija se odnosi samo na romane Eloize Džejms.