Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Poseban poklon - Knjiga i Milka praline

3.
3.
2021.

Povodom Dana žena u svim Vulkan knjižarama širom Srbije očekuju vas najlepši pokloni i najslađa iznenađenja. Vulkan izdavaštvo i Milka spremili su specijalnu akciju!

Posetite omiljenu Vulkan knjižaru jer kupovinom jedne od tri posebno odabrane Vulkan knjige na poklon dobijate neodoljive Milka praline! Obradujte najvažniju ženu u svom životu, nekog vama bliskog ili izaberite poklon za sebe. Posvetite vreme najboljoj knjizi i neponovljivom ukusu slatkiša. Akcija traje od 3. do 17. marta. Ne propustite priliku da na vreme kupite idealan poklon kome se ne može odoleti.

U snu sam te volela je idealna knjiga za čitaoce koji vole romane sa detaljno osmišljenim zapletima i spektakularnim raspletom. Francuski bestseler broj 1 Mišela Bisija, drugog najprodavanijeg autora iz te zemlje, čita se u jednom dahu. Natali je stjuardesa, živi sa mužem i dve ćerke u divnoj kući na obali Sene. Jednog dana kreće na aerodrom kako bi se ukrcala na let i primećuje nešto potpuno neočekivano: njen raspored neobično podseća na onaj koji je imala pre dvadeset godina. Tri identične destinacije – Montreal, Los Anđeles, Džakarta – isti datumi, ista posada. A upravo je na tom letu jedan stranac potpuno promenio njen život.

Sumnjičavi umovi je jedan od najočekivanijih naslova. Roman koji su s nestrpljenjem čekali fanovi poznate serije otkriće istinu o majci Jedanaestice. Blistavi crni automobil prošao je kroz žičanu kapiju laboratorije koja zlokobno proviruje iz šume u okolini Hokinsa, gradića u Indijani. Čovek koji njom upravlja je doktor Martin Brener, naučnik na čelu supertajnog vladinog istraživanja. Po njegovom mišljenju, od subjekata koje je odabralo medicinsko osoblje, nijedan ne pokazuje potencijal potreban za postizanje izvanrednih rezultata. Ako žele da ovaj eksperiment pomeri granice ljudskog uma, trebaju im posebni kandidati. Poput devojčice koju je poveo sa sobom: ima samo pet godina i toliko neobjašnjive moći da je neophodan strog bezbednosni protokol.

Budi samouverena devojka je izbor za ljubitelje knjiga koje govore na koji način se radom na sebi može postići uspeh. Ovo je knjiga koja je potrebna svakoj devojci kako bi ostvarila svoje snove, jer kombinuje najsavremenija naučna istraživanja sa iskustvima devojčica različitog uzrasta. Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, kao i iskustvima devojaka iz kraja, knjiga čuvenog autorskog tandema Keti Kej i Kler Šipman obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Uskoro ćete postati devojka od akcije, koja se rizikujući upušta u sve veće i veće avanture, kao i izazove koje ne možete ni da zamislite.

 

* Akcija traje od 3. do 17. marta ili do isteka zaliha.

** Akcija se organizuje u svim Vulkan knjižarama širom Srbije i važi samo za odabrane naslove.

*** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne zaračunava.