Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Samo na sajtu Vulkan Izdavaštva - Popust 20%+8%+10% na tri kupljene knjige, uz besplatnu dostavu!

3.
3.
2021.

Samo do 8. marta, na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najbolje knjige Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatni popust od 8%! Ukoliko se odlučite za kupovinu tri ili više knjiga, dobijate još 10% popusta!

I to nije sve! Za vreme trajanja akcije isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.


Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete najbolje poklone za osobu do koje vam je stalo i to po fenomenalnim cenama! Izbor je na vama. Opredelite se za savremene romane najaktuelnijih svetskih i domaćih pisaca, nagrađivane bestselere, najznačajnija klasična dela svetske i srpske književnosti, romane svih žanrova. Sve knjige Vulkan izdavaštva nalaze se na popustu od 20%+8% u odnosu na redovnu cenu. Za kupovinu tri i više knjiga ostvarujete dodatnih 10% popusta, a bez obzira na broj kupljenih knjiga, dostava na kućnu adresu je besplatna!
 
* Akcija traje do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.
** Kupovinom putem sajta, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, dobijate i dodatnih 10% popusta.

***Akcija se ne odnosi na Vulkančić knjige.
**** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.