Pretraži sajt

Књиге за децу ауторке Николе Кинир: Мали храбриша и Мала ћуталица у продаји

1.
3.
2021.

Чаробне књиге за децу настале из маште Николе Кинир коначно су пред вама, на радост свих малишана! Мали храбриша и Мала ћуталица су две неодољиве сликовнице за децу узраста од 3 до 5 година. Уз Вулканчић књиге се лепше расте, а забава и много поука су загарантовани.

Осим што ће цела породица уживати у причама, топле илустрације које прате авантуре главних ликова додатно ће вас забавити. Књиге су прилагођене деци, јер су писане питким и лако разумљивим језиком.

У књизи Мали храбриша читаћете о шумској авантури страшљивог зеке Ушка и његове другарице Храбрице. Време је за зеканову прву авантуру, али он није срећан због тога. Хоће ли скупити храбрости да изађе из куће и завири у чудесни свет који га чека напољу? Малишани, отисните се у шумску авантуру и научите да се мали храбриша крије у свакоме од вас! Спознајте праве вредности пријатељства, као и то да су страхови ту да би се савладали.

Мала ћуталица је књига о лисици, малој ћуталици, и њеним бучним шумским другарима. Мала лисица не може да дође до речи. Њени бучни пријатељи једноставно неће да наћуле уши и чују шта има да каже. Хоће ли на време успети да им саопшти да их вреба велики медвед? Малишани, научите колико је важно да се чује свачији глас.

Топле, духовите и узбудљиве књиге за малишане Мали храбриша и Мала ћуталица можете поручити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs.