Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Najlepše knjige za najmlađe čitaoce

25.
2.
2021.

 

 

Knjiga je najbolji drug, uz knjigu se upoznaje svet, stiču znanja i budi mašta. Od trenutka kada dete dođe na svet, pa dok ne stasa u odraslog čoveka, knjiga oplemenjuje njegov život, a Vulkančić knjige su tu da ulepšaju i upotpune odrastanje. Darujte svojim mališanima knjige koje će ih povesti u neponovljive avanture, zahvaljujući kojima će čuvati uspomene i kroz igru i smeh sticati nemerljivo znanje.

Pred vama je knjiga uz koju ćete sačuvati najlepše uspomene u prve tri godine života vaše bebe. Najlepše uspomene naše bebe je knjiga koja sadrži plišanu igračku zvečku, označena mesta za fotografije i divne ilustracije. Organizovana je tematski, tako da prati bebino odrastanje od rođenja, prve reči, prvi smešak, prve korake i prvo putovanje... Sve uspomene i jedinstvene emocije doživljene u prve tri nezaboravne godine života vaše bebe zabeležite u ovoj knjizi i napravite neprocenjivu riznicu dragocenosti.

Velika biblioteka za male čitaoce je knjiga novih omiljenih priča za decu uzrasta od 3 do 5 godina. Uplovite u čudesni svet knjiga sa bibliotekom koja će očarati svakog mališana! Pratite neobične avanture zmaja Oštrozuba, zeke Skočka, lava Laleta, nespretne vile i mnogih drugih. Kada pročitate sve priče, možete scenu ukrasiti nalepnicama koje vam se najviše dopadnu. Biblioteku možete staviti na sto ili je uz pomoć nekog odraslog okačiti na zid, koristeći rupe u uglovima, kao što je prikazano na slici. Komplet sadrži 24 knjižice i nalepnice, obogaćena je zanimljivim ilustracijama. Čitanje će zasigurno postati vaša nova omiljena aktivnost pre spavanja!

Knjiga slagalica: Životinje je jedinstvena knjiga sa pet slagalica! Deca će uživati istražujući zabavne stanovnike farme Ljutić i kroz igru i smeh upoznaće životinjski svet.

Ediciju Moja prva knjiga sa aktivnostima čine četiri naslova prilagođena uzrasnom dobu deteta. Osmišljena je tako da mališani usvoje neverovatne informacije iz različitih oblasti, kao i da se oprobaju u mnogim zanimljivim aktivnostima, a sve to zahvaljujući principima Montesori metoda, kojim se znanje razvija putem čula, praktičnim iskustvom i neposrednim eksperimentisanjem! Knjige su zasnovane na principima Montesori pedagogije, a učenje kroz igru je zagarantovano. Knjige su prilagođene razvoju logičkih, vizuelnih i motoričkih sposobnosti deteta i sadrže igre i vežbe koje su osmišljene sa ciljem da stimulišu razvoj mališana.

Top-modeli: Prirodni izgled pravi je izbor za sve devojčice koje žele da se zabave i oprobaju u svetu mode i modnih kreatorki. U ovoj knjizi čeka vas više od 80 nalepnica pomoću kojih ćete osmisliti neponovljive odevne kombinacije, a koje se mogu koristiti iznova i iznova. Sati i sati fantastične zabave mogu da počnu! Top-model čeka da mu osmisliš odevnu kombinaciju iz snova tako što ćeš izabrati odevne komade, frizure i modne dodatke među nalepnicama. Isprobaj različite modne stilove zahvaljujući nalepnicama koje možeš lepiti iznova i iznova.

Sve ove knjige i još mnogo lepih i zanimljivih naslova možete pronaći i kupiti putem sajta www.vulkancic.rs