Pretraži sajt

Triler Poslednja gospođa Pariš u prodaji

18.
2.
2021.

Bestseler Poslednja gospođa Pariš preveden je na više od dvadeset jezika i oduševio je čitaoce nepredvidivošću zapleta, slojevitošću likova i dubokom psihološkom pozadinom.

Roman je napisan pod pseudonimom Liv Konstantin, iza kojeg stoje dve sestre, Lin i Valeri Konstantin. Autorski tandem oduševio je publiku romanom Poslednja gospođa Pariš, koji je samo u Sjedinjenim Državama, gde autorke žive, prodat u više od pola miliona primeraka. Čuvena holivudska glumica Ris Viderspun izabrala je ovu knjigu za svoj čitalački klub Hello Sunshine.

Između šokantnih otkrića i mračnih tajni, ovaj napeti psihološki triler o ženi koja ne preza ni od čega nateraće vas da zadržite dah do poslednje stranice. Amber Paterson dosadilo je da bude nevidljiva, nevažna, previše nebitna da bi je primetili. Zaslužuje više, život pun novca i moći, kakav ima Dafni Pariš, boginja plave kose i blistavih plavih očiju. Svi u Bišops Harboru, ekskluzivnom naselju u Konektikatu, smatraju da Dafni, svetska žena i filantrop, i njen muž Džekson, neodoljivi milioner, izgledaju kao par koji je izašao pravo iz bajke. Zavist preti da proguta Amber... ali ona ima plan. Anonimna devojka iz provincije pretvoriće se u ženu koja će učiniti sve da postane nova gospođa Pariš. Naravno, problem je prelepa Dafni i to što je njen muž Džekson ludo zaljubljen u nju, ali Amber neće odustati zbog takve prepreke. Uvući će se u njihov život i početi da vuče konce u pažljivo smišljenoj igri.

Čuveni magazin People ističe: „Poslednja gospođa Pariš je fantastičan triler! Obožavaćete svaki đavolski preokret.“

Psihološki triler Poslednja gospođa Pariš, koji nećete ispustiti do samog kraja, možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.