Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Najlepša Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

13.
2.
2021.

U susret praznicima koji slave ljubav i iskrene emocije, Vulkan izdavaštvo spremilo je novu akciju koja se ne sme propustiti! U periodu od 13. februara do 15. marta, u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! Ukoliko se odlučite za dve knjige, treću možete kupiti za samo 1 dinar! Ne propustite šansu da romane koji su obeležili period za nama i koji su oduševili čitaoce širom sveta nabavite po izuzetnim cenama!
 
Akcijom je obuhvaćeno više od trideset naslova Vulkan izdavaštva. Evo i naše preporuke!
 
Roman Alis Klejton Zavodnik donosi priču o strasti koja je buknula na prvi pogled. Ona ima sve osim ljubavi. On je neodoljivo seksi. Iako je planirala samo da se dobro naspava, Kerolajn je još prve večeri u svom fantastičnom novom stanu saznala sve o noćnim avanturama svog novog komšije Sajmona Parkera. Zidovi su tanki, a on očigledno u sjajnoj formi, pa se osim udaranja kreveta o zid čuju i oduševljene reakcije njegovih mnogobrojnih partnerki. Jedno je sigurno: njen komšija je pravi magnet za žene.
 
Đina Lamana je svojim trilerom Opasno krive oduševila čitaoce širom sveta. Nešto je pošlo po zlu na venčanju Benksovih. U luksuznom hotelu u Kaliforniji, umesto uobičajenog slavlja, jedan muškarac završio je mrtav, a četiri žene, najbolje drugarice sa koledža, priznale su ubistvo i svaka od njih insistira na svojoj verziji zločina. Džindžer jedva uspeva da održi porodicu na okupu, a ovaj vikend uopšte nije predivan beg od stvarnosti kakav je očekivala. Kejt ima dovoljno novca da kupi sve što zamisli. Emili ne može da se otrese svoje reputacije ni uspomena, ali planira da ih dobro zalije pićem. Lulu ima četiri bivša muža, a uskoro verovatno i petog, jer joj sadašnji nešto opasno petlja iza leđa. Koja je zapravo kriva?
 
Nevesta do srede je uzbudljiv roman koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Mislili su da imaju savršen plan... A onda ih je ljubav iznenadila. Blejk Harison, šarmantni bogataš iz visokog društva, ne veruje u ljubav. Samo u strast. Vrlo rado bi zadržao reputaciju večitog neženje da nije očevog lukavstva: ako se ne oženi do svog trideset petog rođendana, čitavo nasledstvo otići će u dobrotvorne svrhe. Jedina osoba koja može da mu pomogne je Sem Eliot, uspešni savetnik za veze. Postoji samo jedan mali problem – Sem Eliot nije muškarac, već žena. I to vrlo privlačna.
 

Govor tela u ljubavi Barbare i Alana Piza, daje nam odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju, a odnose se na pripadnike suprotnog pola. Kad je pročitate, mnoge stvari ćete sagledati jasnije i moći ćete da protumačite signale koji su vam ranije izmicali. Svi aspekti ljubavnih odnosa biće vam jasniji, bićete privlačniji i lakše ćete uvideti koga vi privlačite, opuštenije ćete zakazivati sastanke i graditi duge veze.
 
U objektima Moj kiosk pronaći ćete neke od najčitanijih, žanrovski različitih naslova Vulkan izdavaštva po jedinstvenim cenama.