Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Читалачка посластица за најмлађe: Легенда о Кевиновом избављењу

11.
2.
2021.

Друга књига из серијала о Кевину, невероватном летећем понију на шећерни погон, сада је пред вама! Аутори Филип Рив и Сара Макинтајер обрадовали су нас новом књигом – Легенда о Кевиновом избављењу.

Ова књига одушевиће читаоце узраста од седам до девет година јер ће их повести у незаборавну авантуру! На том узбудљивом путовању, малишани ће се дружити са необичним понијем Кевином, племенитим дечаком Максом и његовом сестром Дејзи, која обожава поп звезду Мисти Плакиш.

Кевин је летећи пони на шећерни погон. Он има све што му је потребно за срећан живот – велику залиху кекса и најбољег друга Макса.
Мисти Плакиш је светска поп звезда. Она има све на свету што се може пожелети... Све осим јединственог љубимца, каквог нико нема... Нешто попут летећег понија, на пример.
Да ли ће Дејзи и Макс успети да спасу Кевина? Зграбите омиљени кекс (или два, или цело паковање!) и крените у јединствену авантуру заједно са јунацима из ове књиге!

Легенда о Кевиновом избављењу до сада је преведена на дванаест језика и врло брзо постала омиљена међу децом. Чаробне илустрације, духовити обрти и јунаци са којима свако може да се поистовети учинили су ову књигу омиљеном међу најмлађим читаоцима.

Обрадујте ваше дечаке и девојчице и наручите књигу Легенда о Кевиновом избављењу путем сајта www.vulkancic.rs.