Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler Devojka koja je pronašla svoje srce uskoro u prodaji

11.
2.
2021.

Roman Devojka koja je pronašla svoje srce autorke Dženifer Doneli oduševio je čitaoce širom sveta i odmah po objavljivanju dospeo na listu Njujork tajmsa. Knjiga je prevedena na više od petnaest jezika, a u planu je i njena ekranizacija.

U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću?

Ovo je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima.

To vreme je odavno prošlo. Ali vukovi su i dalje ovde i, verujte, dvostruko su lukaviji. Zveri su takođe tu. I smrt još vreba iz šećerne glazure. Ovo je priča za svaku devojku koja skrene s puta. I za onu koja je izgubila sebe. Znajte, veoma je opasno skrenuti s pravog puta. Ali ponekad je još opasnije ostati na njemu.

Ljubitelji bajkovite literature i priča o velikim životnim istinama sa zadovoljstvom će se prepustiti knjizi Devojka koja je pronašla svoje srce. Roman koji oduzima dah, uzbudljiv i životan, uskoro će biti dostupan putem sajta www.vulkani.rs.