Pretraži sajt

Vulkan izdavaštvo osvojilo priznanje u okviru izbora PC Press Top 50 – najbolje online stvari

4.
2.
2021.

Vulkan izdavaštvo (www.vulkani.rs) osvojilo je značajnu nagradu, Top 50 – najbolje online stvari, u kategoriji Sajtovi – Dom i zabava koju dodeljuje redakcija PC Press-a!

Prestižno priznanje, uručeno je u četvrtak 4. februara na svečanoj ceremoniji koja je tim povodom organizovana. Priznanje je, putem online uključenja, u ime Vulkan izdavaštva primila digital menadžerka Radmila Petković. „Veoma smo zahvalni na ovom priznanju. Naš sajt je prepoznat kao jedan od 50 najboljih u zemlji i sa radošću i ponosom prihvatam ovo priznanje u ime svih kolega i u moje lično ime. Uložili smo veliki trud, energiju i ljubav u ovaj projekat. Potrudili smo se da sajt Vulkan izdavaštva bude pregledan i lak za pretraživanje. Naravno, prioritet nam je bio da posetioci sajta i naši čitaoci na jednom mestu pronađu sve neophodne informacije o našim izdanjima, kao i da na brz i jednostavan način kupe željenu knjigu. Moderni trendovi, brzina razvoja digitalnog života i poslovanja i želje naših čitalaca uvek će nas usmeravati i motivisati da budemo sve bolji i bolji.”

Redakcija PC Pressa dvadeset i četvrtu godinu za redom organizuje Top 50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji. Velika nam je čast što smo se našli među najboljima u 2020. godini, godini izazova i pomeranja granica.

Vulkan izdavaštvo