Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Najromantičnija knjiga u prodaji: Od pogleda na tebe

3.
2.
2021.

Svetski bestseler autorke Holi Miler Od pogleda na tebe oduševio je čitaoce u više od dvadeset zemalja širom sveta. Svi koji se prepuštaju romanima o velikim ljubavima s oduševljenjem čitaju stranice ovog veličanstvenog dela.

Postoje knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo more suza. Od pogleda na tebe je upravo takva priča, jedan od najromantičnijih romana ove godine!

Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti. Njihova priča tek počinje. Ali Džoel već zna kako će se završiti. Još otkad je bio dete, muče ga snovi o ljudima koje voli, vizije o tome šta će se dogoditi – bilo dobro ili loše. A sada je sanjao san kojeg se najviše plašio.

U susret Danu zaljubljenih, roman Od pogleda na tebe idealan je poklon dragoj osobi. Knjigu koja će probuditi najiskrenije emocije možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.