Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Ne propustite 30% online popusta na sva izdanja Vulkan izdavaštva!

29.
1.
2021.

Zaljubljenici u pisanu reč, pasionirani čitaoci i oni koji slobodne trenutke provode uz uzbudljive, emotivne i edukativne romane imaju veliki razlog za radost! Sva izdanja Vulkan izdavaštva mogu se kupiti po neverovatnim, specijalnim cenama!

Samo na sajtu www.vulkani.rs, od 29. januara do 4. februara, svi naslovi Vulkan izdavaštva biće sniženi za 30% u odnosu na redovne cene na sajtu, a na tri ili više odabranih knjiga obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi, a isporuka na teritoriji Republike Srbije za svaku kupovinu je besplatna!

Najbolji naslovi svetske i domaće književnosti, dela savremenih autora, neprevaziđeni klasici, kao i knjige za decu, mogu se kupiti po sniženim cenama u odnosu na redovne cene na sajtu. Usrećite drage osobe idealnim poklonom ili ulepšajte vreme koje posvećujete sebi najboljim knjigama Vulkan izdavaštva.

 

* Akcija se odnosi na sve naslove Vulkan izdavaštva.

** U periodu od 29. januara do 4. februara cene svih knjiga na sajtu snižene su za 30%, a ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi.

*** Za sve porudžbine isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Rok isporuke je do 5 radnih dana.