Pretraži sajt

Veliko iznenađenje povodom objavljivanja nove knjige Matea Strukula

28.
1.
2021.

Vulkan izdavaštvo spremilo je sjajnu akciju za ljubitelje intrigantnih istorijskih romana! Kupovinom nove knjige Matea Strukula Inkvizicija Mikelanđelo ostvarujete popust od 50% na kupovinu knjige Đakomo Kazanova istog autora. Iskoristite priliku da po jedinstvenim cenama kupite romane koji otkrivaju dosad skrivane tajne ljudi koji su svojim delima menjali svet.

Inkvizicija Mikelanđelo otkriće vam šokantnu tajnu jednog od najvećih umetnika svih vremena. Radnja romana je smeštena u Rim, 1542. godine. Mikelanđelo je star i opterećen obavezama, sa gorčinom i patnjom u srcu: mora da dovrši tragediju svog života, grobnicu Julija II, ambiciozan poduhvat na kojem radi već skoro četrdeset godina, a potomak slavnog pape iz porodice Dela Rovere, Gvidobaldo II, više ne prihvata izgovore. Mikelanđelo se nalazi pod prismotrom inkvizicije.

Mateo Strukul svojim romanima oduševljava čitaoce širom sveta, pa je jedna od njegovih knjiga poslužila i kao inspiracija za hit seriju. Sada, kupovinom istorijskog trilera koji će vam dočarati život i rad Mikelanđela Buonarotija ostvarujete mogućnost da po ceni sniženoj za 50% kupite knjigu koja će vas upoznati sa životom najvećeg zavodnika svih vremena.

Ne propustite jedinstveni čitalački ugođaj! Samo na sajtu www.vulkani.rs.