Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Knjiga Razmišljajte poput monaha prodata u više od milion primeraka

27.
1.
2021.

Nova knjiga inspirativnog autora Džeja Šetija Razmišljajte poput monaha oduševila je čitaoce. Za rekordno kratko vreme postala je bestseler, prevedena je na više od 50 jezika, a od svog objavljivanja pre tri meseca prodata je u više od milion primeraka.

Amazon, Sandej tajms i Njujork tajms proglasili su ovu knjigu bestselerom broj 1, a Epl navodi i da je audio-knjiga broj 1 u 2020. godini!

Ovo je nezamenljivo štivo za svakog ko želi da napravi pozitivne promene u svom životu, za čitaoce koji su spremni da istraže dubinu sopstvene duše i koji shvataju koliko je važno boriti se sa svakodnevnim izazovima i stresom.

„Supermoć Džeja Šetija leži u tome što on veliku mudrost čini relevantnom i dostupnom. Njegova knjiga je duboka, potresna i praktična. Verujemo da će pomoći velikom broju ljudi da stvore nove navike, nova delanja i znanje koje će ih voditi kroz život kakav zaista žele.“ – Vil i Džejda Pinket Smit

Džej Šeti, autor ove inspirišuće knjige, opisuje vreme koje je proveo kao monah da bi nam pokazao kako da premostimo prepreke i oslobodimo svoju moć i potencijal. Spajajući drevnu mudrost sa iskustvom koje je stekao u ašramu, otkriva kako da prevaziđemo negativne misli i navike i pristupimo smirenosti i svrsi koje leže u svima nama. On preinačuje apstraktne lekcije u savete i vežbe koje možemo primenjivati i tako redukovati stres, poboljšavati odnose i poklanjati svetu ono lepo što pronađemo u sebi.

Šeti dokazuje da svako može – i treba – da razmišlja poput monaha. Cilj njegove misije je da na pristupačan, verodostojan i praktičan način rasprostre vanvremensku mudrost sveta. Razmišljajte poput monaha je oruđe pomoću kog ćete pronaći mir, svrhu i steći znanje i sigurnost za važne promene u životu.

Knjigu koja je oduševila ljude širom sveta možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.