Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Knjiga Ambis za prave ljubitelje trilera

26.
1.
2021.

Za iskrene ljubitelje trilera, čitaoce koji obožavaju romane Donata Karizija, imamo sjajnu vest! U prodaji je novi roman Rafaelea Malavazija, koga smatraju velikim talentom italijanske triler scene – Ambis.

Tri žene ubijene su u Đenovi, a svako mesto zločina prepuno je neobičnih tragova. Da li su ovi slučajevi povezani? Glavni inspektor Manci vodi istragu zajedno sa svojom ekipom i odlučuje da zamoli za pomoć Gofreda Spadu, bivšeg policajca koji, po njegovom mišljenju, jedini može da pronađe lukavog ubicu.

Međutim, zbog duhova gorke prošlosti, Spada nije spreman na saradnju i više nimalo ne veruje institucijama.

Ipak, nije samo policija na tragu ubici. Orijeta Kosta, novinarka crne hronike, namerava da razreši misteriju i stavi svoj potpis na vest godine. Kako vreme prolazi, ubistva su sve brutalnija, a ko god želi da zaustavi te nasilne smrti moraće da zaroni u ambis ljudske izopačenosti i polako se spusti niz krugove pakla ubičinog uma.

Ambis je idealan roman za čitaoce koji od knjige očekuju napetu radnju, punu neočekivanih zapleta i obrta, slojevite likove, pravu dozu misterije i priču kojoj će se iznova vraćati.

„Uzbudljiv triler prepun napetosti i obrta, smešten u atmosferične ulice Đenove.“ – Corriere della Sera

Roman Ambis možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.