Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Gijom Muso i ove godine proglašen je za najprodavanijeg francuskog pisca!

25.
1.
2021.

Čuveni pisac i jedan od najčitanijih autora Vulkan izdavaštva, Gijom Muso i ove godine proglašen je za najprodavanijeg francuskog pisca!

Gijom Muso je desetu godinu zaredom bestseler autor broj 1, sa više od milion i po prodatih knjiga širom sveta! U protekloj deceniji, njegove knjige čitane su u 40 zemalja, a Muso je postao jedan od najvoljenijih i najčitanijih pisaca.

Svojim poslednjim romanom, Život je roman, izdatim 2020. godine, Muso je oduševio svoje čitaoce, a knjiga je jedna od najprodavanijih i kod nas! Ukoliko još niste kupili primerak ovog bestselera bez premca, sada je pravi trenutak da to učinite.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“ Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate. U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

Dok nestrpljivo iščekujemo novi Musoov roman, njegova dosadašnja dela možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.