Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Ускоро у продаји две нове књиге ауторке Николе Кинир: „Мали храбриша” и „Мала ћуталица”

20.
1.
2021.

Својим верним, малим читаоцима Вулканчић припрема предивно изненађење! Ускоро ће се у продаји наћи две неодољиве, чаробне књиге списатељице Николе Кинир: Мали храбриша и Мала ћуталица.

Осим што ћете уживати у новим причама, топле илустрације које прате авантуре главних ликова додатно ће вас забавити, а стил којим су књиге писане прилагођен је деци узраста од 3 до 5 година.

У књизи Мали храбриша читаћете о шумској авантури страшљивог зеке Ушка и његове другарице Храбрице. Време је за зеканову прву авантуру, али он није срећан због тога. Хоће ли скупити храбрости да изађе из куће и завири у чудесни свет који га чека напољу? Малишани, отисните се у шумску авантуру и научите да се мали храбриша крије у свакоме од вас! Спознајте праве вредности пријатељства, као и то да су страхови ту да би се савладали.

Мала ћуталица је књига о лисици, малој ћуталици, и њеним бучним шумским другарима. Мала лисица не може да дође до речи. Њени бучни пријатељи једноставно неће да наћуле уши и чују шта има да каже. Хоће ли на време успети да им саопшти да их вреба велики медвед? Малишани, научите колико је важно да се чује свачији глас.

Мали храбриша и Мала ћуталица, топле, духовите и узбудљиве књиге за малишане у издању Вулканчића, ускоро ће бити и на вашим полицама!