Pretraži sajt

Дечји роман Хотел Фламинго – Сезона годишњих одмора у продаји

13.
1.
2021.

Наставак узбудљивог романа за децу који је одушевио најмлађе читаоце сада може бити и на вашој полици! Хотел Фламинго – Сезона годишњих одмора је књига уз коју ће се свако дете забавити и сазнати важне поуке.

Читаоци овог романа, узраста од 7 до 9 година, спознаће праве животне вредности какве су пријатељство и оданост, које ће даље неговати, и колико је важно не одустати кад је најтеже и кад се чини да ништа није како треба. Такође, духовите авантуре необичних главних јунака и дивне илустрације бескрајно ће их забавити.

Лето је паклено на Булевару животиња и хотел Фламинго гори од узбуђења. Краљ и краљица Пингвин одсешће у њему! Дуго је времена прошло од када је хотел последњи пут угостио чланове краљевске породице. Ана и њен тим имају пуне руке посла. Али старање о пингвинима усред тропских врућина није нимало лак задатак...

Аутор романа је Алекс Милвеј, британски писац и илустратор за децу. Написао је неколико дела, а у свету савремене књижевности препознатљив је управо по серијалу Хотел Фламинго. Роман је до сада преведен на 14 језика и одушевио је малишане широм света!

Хотел Фламинго – Сезона годишњих одмора је један од омиљених дечјих романа, а ви га можете купити путем сајта www.vulkancic.rs