Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Najbolji poklon za ljubitelje romantičnih komedija: Žao mi je, nisi moj tip

30.
12.
2020.

Romantična komedija Žao mi je, nisi moj tip nasmejala je čitaoce širom sveta! Zabavite se i vi i u dobrom raspoloženju privedite kraju ovu godinu!

Ovo je roman koji ćete želeti da pročitate još hiljadu puta: romantičan, duhovit, prepun iznenađenja. Sara i Teo su potpuno različiti. Ona je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasični plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi.

Nemaju baš ništa zajedničko, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčanja. Upravo će se na jednom venčanju i upoznati, a obostrana netrpeljivost neće ih sprečiti da započnu igru nadmetanja, savršeno svesni da se ne podnose i da se više nikada neće sresti. Sudbina, međutim, ima sasvim drugačije planove.

„Knjiga uz koju nećete skidati osmeh s lica!“ – La Stampa

Nasmejte se od srca i prepustite se lepim emocijama! Knjigu Žao mi je, nisi moj tip možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.