Pretraži sajt

Уживајте у зимским авантурама са Исидором Мун!

29.
12.
2020.

Јунакиња која је одушевила најмлађе читаоце широм света спремна је за нову незаборавну авантуру – Исидора Мун изводи зимске чаролије!
 
Исидора Мун је посебна јер је другачија. Њена мама је вила, њен тата је вампир, а она је и једно и друго. Исидора обожава да се игра у снегу, нарочито када фигуре које од њега направи оживе. Али зимске чаролије не могу заувек трајати. Да ли ће Исидора успети да спасе новог пријатеља пре него што се отопи?

Овај духовити и забавни дечји роман намењен је читаоцима узраста од 7 до 9 година. Књига је део једног од највољенијих и најчитанијих серијала који је одушевио девојчице и дечаке широм света. Исидора Мун изводи зимске чаролије је прича препуна занимљивих авантура, духовитих обрта и илустрација које ће читање учинити још чаробнијим! А што је најважније, свако дете се може поистоветити са ликовима и кроз њихове догодовштине пронаћи одговоре на многа питања.
 
У свету пуном црно-белих подела и супротности, како је бити неко ко се не уклапа у тај калуп? У серијалу књига о Исидори Мун, девојчици која је пола вила, пола вампир, сазнаћете све лепоте прихватања себе онаквим какви јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Исидора швата да припадање различитим световима може бити и те како забавно!
 
Књигу Исидора Мун изводи зимске чаролије можете купити путем сајта www.vulkani.rs и њом улепшати зимске игре вашег малишана.