Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

U prodaji novi roman Sidnija Šeldona i Tili Bagšo: Feniks

24.
12.
2020.

Sjajno je što tatine knjige žive kroz pisanje Tili Bagšo.“ – Meri Šeldon

Idealan poklon za ljubitelje neprevaziđenog Sidnija Šeldona, roman Feniks oduševiće svoje čitaoce. Uzbudljiv do krajnjih granica, nastao iz pera autorskog tandema Sidni Šeldon – Tili Bagšo, Feniks poseduje sve što čini zaštitni znak klasičnog Šeldonovog romana: glamur, napetost i neočekivane obrte.

Ela Preger se oduvek osećala kao autsajder. Zbog toga, kada je pozovu da se pridruži redovima Grupe, sile dobra koja deluje iz senke, život joj se menja iz korena. Neobičan talenat dat joj je s razlogom – kao i opasno zaveštanje.

Pre mnogo godina, Grupa je oslobodila svet od najmoćnijih zločinačkih genijalnih umova. Međutim, kada se na plaži u Grčkoj pojavi telo dečaka sa tajanstvenim simbolom istetoviranim na peti, upozorenje je jasno: iako deluje sasvim nemoguće, Atina Petridis vratila se da ponovo osvoji svoju imperiju. Elina veza sa Atinom duboko je lična. Uvučena u podzemlje sazdano od izdaje i obmane, progonjena tragedijama iz sopstvene prošlosti, Ela se ponovo rađa kao agent, na tragu zločincu ustalom iz pepela. Ali samo jedna od njih može ispuniti svoju sudbinu.

Sidni Šeldon rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa više od tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Tili Bagšo (1973) britanska je novinarka i autorka. Najpoznatija je po knjigama koje je pisala u koautorstvu sa proslavljenim piscem.

Ovaj fantastični roman možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.