Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Najlepša novogodišnja akcija!

22.
12.
2020.

Olakšajte posao Deda Mrazu, obradujte vaše devojčice i dečake Vulkančić knjigana, uz koje su avanture uzbudljivije i detinjstvo razigranije!

Samo na sajtu www.vulkani.rs od utorka 22. decembra pa sve do 8. januara 2021. godine u prilici ste da vaše mališane obradujete specijalnim, najlepšim i najkvalitetnijim knjigama, i to po specijlnim, prazničnim cenama! Ukoliko se odlučite za kupovinu 3 ili više knjiga, dobijate dodatnih 10% popusta! Za svaku kupovinu, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije. Preporučujemo vam nekoliko naslova.

Velika riznica pesama je izbor najlepših pesama za decu iz pera Jovana Jovanovića Zmaja, koje nas očaravaju svojom neposrednošću, toplinom i jednostavnošću i vraćaju nas u magične i bezbrižne dane odrastanja. Pesme čika Jove Zmaja predstavljaju pravo blago naše književnosti koje se prenosi sa generacije na generaciju i ostaje neizostavni deo detinjstva svakog čoveka.

Mali princ je svevremeni klasik za decu i odrasle, priča koja i dan-danas oduševljava ozbiljnošću tema i lepotom poetskog jezika kojim je napisana. Ovo je knjiga za sve one koje se pitaju o smislu postojanja, tajnama univerzuma i vrednostima življenja. Ova knjiga o ljubavi i prijateljstvu sada je obogaćena sadržajem proširene stvarnosti, što omogućava potpuno nov i jedinstven doživljaj priče koju ste voleli ili ćete tek zavoleti.

U knjizi Moj spomenar naći ćeš pored stranica namenjenih samo tvojim mislima i osećanjima i mnogo kreativnih predloga kako da od njega napraviš malo umetničko delo. Nalepnice, šabloni i ukrasni papiri upravo su tu da ti u tome pomognu.U čarobnom Santoro’s Gorjuss spomenaru možeš na kreativan i nesvakidašnji način sačuvati sve svoje dragocene misli i uspomene.

Pored pesmarica, klasika za decu, spomenara i knjiga pomoću kojih se mogu sklopiti razni oblici, na one koji su u potpunosti savladali veštinu čitanja i žele da nauče mnogo novih i važnih stvari, tu su nezaobilazne enciklopedije.

Bliži se kraj godine, a vi ste i dalje u potrazi za savršenim poklonom. Vulkančić je i ovoga puta pripremilo odličnu akciju kako bi vam pomoglo da svoje mališane najlepšim poklonima. Praznici su lepši uz Vulkančić knjige!

*Specijalna, novogodišnja Vulkančić akcija traje od 22. decembra o 8. januara i odnosi se na odabrane dečje naslove.

** Kupovinom 3 i više knjiga ostvarujete dodatnih 10% popusta.

*** Dostava za svaku kupovinu je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

 

Spisak knjiga na akciji:

Savršen dnevnik za dobro isplaniran život

Neka ova knjiga nestane

Sastavi model i igraj se – Princezin dvorac

Sastavi model i igraj se – Robot

Moj kofer pun uspomena

Bajke ne samo za dečake – Susaeta

Ja volim klasike 1: Alisa u Zemlji čuda, Hajdi, Kapetanova kći, Džejn Ejr

Ja volim klasike 2: Devojčice, Polijana i Romeo i Julija

Ja volim klasike 3: Ostrvo s blagom, Tajanstveno ostrvo, Mobi Dik i Tri musketara

Ja volim klasike 4: Robin Hud, Doživljaji Toma Sojera i Put oko sveta za 80 dana

Emodžiji: Najbolje drugarice

Emodžiji: Napravi svoje bedževe

Primarna interaktivna školska enciklopedija 1-3

Moj veseli semafor

Porodična enciklopedija o zdravlju

Mali princ - proširena stvarnost

Velika riznica pesama TP

Moj spomenar