Pretraži sajt

Nova Netfliksova serija inspirisana knjigom Sedam smrti Ivlin Hardkasl

17.
12.
2020.

Fanovi debitantskog romana Stjuarta Tertona Sedam smrti Ivlin Hardkasl, koji je osvojio prestižnu literarnu nagradu Kosta, uskoro će imati priliku da uživaju i u Netfliksovoj seriji inspirisanoj knjigom!

Serija od sedam epizoda koncipirana je kao priča o dobro smišljenom, misterioznom ubistvu koje se odigralo u toku porodičnog vikenda u starom dvorcu. Narator je prinuđen da iznova i iznova proživljava isti dan kako bi otkrio ko je ubio mladu naslednicu Ivlin Hardkasl.

Knjiga nas uvodi u avanturu kakva bi proizašla iz spisateljskog pera Agate Kristi. Trebalo je da to bude proslava, ali završilo se tragedijom. Dok zvanice posmatraju vatromet, Ivlin Hardkasl, lepa kći domaćina, biće ubijena. Narednih osam dana ona će umirati svakog dana u isto vreme, sve dok Ejden Bišop, jedan od gostiju, ne reši ubistvo. Ali da bi pronašao ubicu, Ejden će morati da proživljava kobni dan iznova i iznova i iznova, svaki put u telu drugog gosta. Roman godine po izboru Gardijana, Tajmsa i Dejli telegrafa.

Autor knjige Stjuart Terton ovim povodom je izjavio: „Oduševljen sam što će knjiga Sedam smrti Ivlin Hardkasl biti ekranizovana i želim da se izvinim divnoj i talentovanoj Sofi Pecal, koja je morala da prilagodi scenario, što je prilično težak zadatak. Kada sam počeo da pišem misteriozni roman o putovanju kroz vreme, prelasku iz tela u telo, nisam ni pomislio da će završiti na televiziji, i jedva čekam da vidim kako će ispasti.“

Dok čekate seriju, iskoristite vreme i pročitajte knjigu koja će vam obuzeti čula i pomeriti percepciju. Bestseler Sedam smrti Ivlin Hardkasl možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.