Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Pravi izbor za ljubitelje trilera: Uspavana nimfa

15.
12.
2020.

Uspavana nimfa, novi bestseler Ilarije Tuti, koju zbog stila pisanja nazivaju ženskim Donatom Karizijem, oduševio je ljubitelje žanra intenzivnom pričom i savršeno izbalansiranom akcijom i mistikom.

Portret koji krije mračnu prošlost. Dolina obavijena misterijom. Žena koja se bori za svoj život.

Triler koji je okupirao pažnju miliona čitalaca širom sveta!

Uspavana nimfa. Umetničko delo neponovljive i varljive lepote, koje je mladi partizan naslikao u poslednjim danima Drugog svetskog rata. Slika sa crvenim pigmentom na platnu skriva šokantnu istinu... naslikana je ljudskom krvlju.

Ali ko je bila žrtva? Nema tela, nema mesta zločina, nema svedoka, nema osumnjičenih. Samo trag krvi, koji će odvesti narednicu Terezu Batalju i inspektora Marinija do surovog planinskog pejzaža na severu Italije. Izolovana i misteriozna dolina i portret koji oduzima dah jedino su na šta istražitelji mogu da računaju. Kroz neprohodne šume i nepristupačne planinske vrhove, crveni trag vodi do nekoga kome je veoma stalo da zaštiti tajnu koju čuva.

Donato Karizi, čuveni italijanski pisac svetskog renomea koji je postavio nova pravila kada su romani ovog žanra u pitanju, navodi: „Ilarija daje čitaocima najdragoceniji poklon: likove za koje mogu da se vežu.“

Prava za romane Ilarije Tuti Cveće iznad inferna i Uspavana nimfa prodata su u više od dvadeset zemalja. Ne propustite priliku da uživate u knjizi koja će vas ostaviti bez daha. Poručite je već danas putem sajta www.vulkani.rs.