Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Knjiga koja rasplamsava strasti: Neodoljiv

11.
12.
2020.

Ako ste ljubitelj priča koje bude sva čula, knjiga Kristine Loren je savršen izbor za vas. Prepustite se i uživajte u romanu Neodoljiv, koji je oduševio publiku širom sveta!

Kloi Mils je pametna, vredna, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem – svog šefa, Beneta Rajana. On je zahtevan, direktan, bezobziran – i potpuno neodoljiv. Benet se iz Francuske vratio u Čikago da bi preuzeo ključnu ulogu u velikom porodičnom poslu, ali nije ni slutio da će njegova asistentkinja biti tako divno, nevino provokativno i krajnje šarmantno stvorenje. Uprkos glasinama, nikada nije imao avanture sa zaposlenima. Ali Kloi je toliko privlačna da je spreman da prilagodi svoja pravila – ili da ih se čak potpuno odrekne – ako to znači da će je imati. U svakom uglu kancelarije. Kad žudnja naraste do tačke ključanja, oboje će morati da odluče šta su tačno spremni da izgube da bi pobedili.

Najbolje drugarice Loren Bilings i Kristina Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, pišu savremene ljubavne romane i romane za tinejdžere, a čak petnaest njihovih knjiga našlo se među bestselerima Njujork tajmsa. Njihovi romani prevedeni su na više od trideset jezika, uvek ih sjajno dočekuju i publika i kritika, i redovno ulaze u sve relevantne izbore za najbolje knjige godine. Pre nego što je objavljena u štampanom izdanju, knjigu Neodoljiv je onlajn pročitalo dva miliona čitalaca.

„Roman Neodoljiv je napisan pametno, seksi, duhovito. Knjiga predodređena da postane klasik romantičnog žanra“, navodi Tara Su Mi, autorka bestselera U tvojim rukama.

Doživite jedinstveno literarno zadovoljstvo uz roman koji će zagrejati hladne zimske dane! Knjigu Neodoljiv možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.