Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Dogmen uskoro i na velikom platnu

11.
12.
2020.

Dogmen, jedan od najčitanijih i najvoljenijih dečjih romana, uskoro će biti i ekranizovan, najavljuju iz studija Drimvorks! Dečaci i devojčice širom sveta oduševljeni su novim junakom, policajcem Dogmenom, i njegovim avanturama. Ispričan u žargonu i sa određenom dozom humora prilagođenim deci, Dogmen je odmah po objavljivanju postao veliki hit i godinama zauzima mesto na listi najprodavanijih dečjih serijala Njujork tajmsa.

S velikim nestrpljenjem očekujemo filmsku avanturu heroja Dogmena, jer su smeh, vratolomije i uzbudljive situacije zagarantovani! Osim što podstiče kreativnost kod mladih, ovaj grafički roman obrađuje i univerzalne teme kao što su dobrota, upornost, empatija.

Dejv Pilki, autor serijala, jedan je od najcenjenijih pisaca, čije se knjige prodaju u milionima primeraka širom sveta, a njegov rad potvrđuju i brojne nagrade. „Počastvovan sam i zahvalan što ponovo imam priliku da radim sa timom Drimvorks animejšna“, izjavio je autor. Pilki je sa ovim studiom sarađivao 2017. godine na projektu Kapetan Gaćerone: Prvi epski film, koji je širom sveta inkasirao više od 125 miliona dolara.

„Kao što čitaoci već znaju, Dejv Pilki je jedan od najtalentovanijih i najkreativnijih pripovedača svoje generacije, a Piter Hejstings je prava osoba koja će ovog heroja preneti na veliko platno“, izjavila je kreativna direktorka Drimvorksa Kristin Lou.

Prekratite vreme dok čekate novu animiranu avanturu i omogućite svojoj deci da pročitaju nezaboravnog Dogmena. Knjigu možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.